GRAFIX > AUTOGRAFIKA > Kamionske cirade
KAMIONSKE CIRADE
  • Kamionska cirada po svom načinu izlaganja kao i ideji o iskorišćenju kvalitetne površine za reklamiranje spada u segment autografika. Materijal za izradu kamionske cirade je kao što to i sam naziv kaže cirada i ona kao takva je u potpunosti drugačija od ostalih tipova autografike koji podrazumevaju lepljenje folije na karoseriju. Cirada na tržištu ima više tipova, proizvođača a samim tim i kvaliteta.
    Grafix u svom proizvodnom portfoliju radi sa visoko kvalitetnim frontlit livenim banerima u debljinama od 650g do 900g/m2. Odabir debljine ciradnog platna zavisi od više faktora kao što su veličina površine, uslovi eksploatacije, zahtevani vek trajanja (kampanje, trajna brendiranja i sl.). Štampa cirada se vrši na najsavremenijim UV mašinama (Durst, Vutek). Otpornost boje ovog tipa štampe je neuporedivo kvalitetnija i otpornija od zastarelih tehnologija poput solventne i ekosolventne štampe koja ima tendenciju da vremenom bledi i koja se lako oštećuje grebanjem i trenjem.

AUTOGRAFIKA

Autografika kao segment reklamne industrije vrlo je popularan i efikasan vid plasiranje poruka i reklamnog sadržaja koji se brzo prenosi do krajnjih potrošača. Osnovna podela u vezi autografike se odnosi na tip površine, tj. stepen zakrivljenja iste.

KONTAKT

IMATE PITANJE?

Kontaktirajte nas na neki od sledećih načina: