MOVELIT JE INTEGRISAN LEDEKRAN i LIGHTBOX
MOVELIT

Kada koristite Led ekran kao reklamno telo on prikazuje film, informacija se prenosi u narativu.
Očekujete da korisnik miruje i odgleda film od početka do kraja.

Kada koristite Light box, statična slika prenosi informaciju, korisnik se kreće. Očekujete da korisnik primeti reklamu.

Kada koristite Movelit, informacija je kontrolisano vodjena. Korisnik može da stoji ili da se kreće.

Jedinstveno tehnološko rešenje za svetlosnu animaciju odštampanih postera. U pitanju je svetleća reklama sa LED svetlosnom ispunom bele boje koju je moguce softverski kontrolisati na nivou svakog modula.

Moguće je kontrolisati nivo osvetljaja kao i vremenski interval paljenja i gašenja LED diode i takvom kontrolom stvarati svetlosnu animaciju i parcijalno paljenje ili «blinkanje» određenog dela postera.

Program se jednostavno učitava u svetleću reklamu preko ugrađenog USB porta. Svaki poster može imati svoj svetlosni program koji se menja pri zameni postera jednostavnim uključivanjem USB flash diska na port. Program se «vrti» u neograničenom ponavljajućem ciklusu i na taj način vašoj reklamnoj poruci omogućava da bude primećena i zapamćena u odnosu na druge statične svetleće reklame.

REKLAMA FIAT

Primer animacije

REKLAMA BRAUN

Primer animacije


REKLAMA PLANET WIN 365

Primer animacije


REKLAMA TISSOT

Primer animacije


REKLAMA IQOS

Primer animacije


REKLAMA BW VISTA

Primer animacije


DNA

Primer animacije

Ovakav način animiranja postera je daleko ekonomičniji od klasičnog LED ekrana koji emituje reklamni film. Sa ovakvim načinom svetlosne animacije vaša poruka je permanentno izložena ka posmatraču i ne postoji mogućnost da primalac poruke nije video neki njen deo. Ono što ga izdvaja od klasične svetleće reklame je činjenica da je moguće kontrolisati svaki deo svetleće pozadine i na taj način podići nivo atraktivnosti na veoma visok nivo.

IMATE PITANJE?

Kontaktirajte nas na neki od sledećih načina: