Kontakt detalji
Aleksandra Sandića 14,
Beograd 11210, Srbija
+381 11 27-88-888
Kontaktirajte nas putem mejla:
office@grafix.rs.com
Nazad

SALON Showroom Grafike i mašinstva u grafici

U istočnom predgradju Beograda smeštena je fabrika za komercijalnu grafiku. Salon fabrike središte je poslovne tajne, koji pulsira sopstvenim ritmom. Njegova lokacija pažljivo je odabrana, a pristup je prohodan samo onima koji su pozvani da istraže njegov intrigantni svet.

 

Nakon što se prodje kroz ulazna vrata, dočeka vas atmosfera koja odiše tajanstvenošću. U pozadini struji šapat mašina koje rade u savršenom skladu, u prvom planu, svaki detalj postavke ukazuje na sofisticiranost i inovativnost poslovnog sistema koji se ovde razvija. Taj salon su postavili oni koji bi kroz igru da vas transportuju u svet imaginacije, gde vaše prodaje već postoje, u punom sjaju i inteligenciji.

 

Svaki korak kroz prostor uvodi u novu priču, novi zaplet…kao da salon ima svoju svest koja odlučuje šta će otkriti, šta će ostati skriveno za sledeći put. Nijedna poseta nije ista, dovoljna je jedna reč i preokret, kroz druge mogućnosti.

 

Neretko posetioci podele svoju fascinaciju prostorom, pomenu glasine koje kruže o revolucionarnim metodama koje se ovde smišljaju, algoritmima koji predvidjaju trendove , sistemi koji optimizuju procese, biblioteke koje cuvaju zapise receptura. Neretko, upravo ovde se radjaju ideje koje menjaju način na koji nešto radimo.

 

Dok su zavijeni u intrigantne senke, posmatrači se pitaju:“ Kakav je ovo svet?” Ljudi su nasmejani, imaju vremena i prema mistici svog sveta se ponašaju svakodnevno, kao da tu ničega čudnog nema.

 

Dok sumrak pada nad gradom, svetla Grafix-a postaju još intenzivnija, formirajući vidljivu auru koja pulsira kako spolja tako i iznutra. Grafika je kao magnetna sila, koja ima lakoću prirodne pojave da privlači podjednako misionare kao i poslovne ljude da svoju poruku pošalju. Iza prozora i panela smestila se istina koja svakodnevno transformiše pojavni svet.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy