Notice: wpdb::prepare je pozvan nepravilno. Upit ne sadrži ispravan broj držača mesta (2) za broj dostavljenih argumenata (3). Molimo vas da pogledate otklanjanje grešaka u Vordpresu za više podataka. (Ova poruka je dodata u izdanju 4.8.3.) in /home/grafixco/public_html/grafix.rs/wp-includes/functions.php on line 4196
Izložba | GRAFIX
10/01/2023 wp_admin

Izložba

Izložba “Lepota Velikog Formata”, povodom obeležavanja 30 godina od osnivanja Grafix-a.
Izložbom je izloženo 20 radova savremenih umetnika koji su imali svoj trenutak za potpisivanje radova kao završni čin i kompletiranje dela.
Najužom selekcijom izabrano je 5 radova koji su u najvišem stepenu odgovorili karakteru konkursa:
Prvo mesto Jovanka Mladenović, 2-go mesto Nikola Radisavljević, 3-će mesto Lidija Živković, 4-to mesto Zdravko Joksimović, 5-to Vladimir Lalić.
U društvu prijatelja, saradnika i ljubitelja savremene umetnosti, proveli smo nezaboravno veče.
Veče za pamćenje obeležila je energija iskričavog i blistavog sveta koji je okupila umetnost, izuzetnost i nadasve želja da se učestvuje u kreiranju sveta kakav želimo.
Iza svega stajao je ozbiljan tim i precizan, koji je umeo da odiše lakoćom i jednostavnošću. Svako u svojoj ulozi i do kraja dao je najbolji deo sebe i zaslužio da se zove “Tim snova”.
HVALA Velikog formata!


Notice: Use of undefined constant _spp_pos_post_meta - assumed '_spp_pos_post_meta' in /home/grafixco/public_html/grafix.rs/wp-content/plugins/scrollpopup/modules/hooks.php on line 583